Telefon mobil Samsung Galaxy Note 2 N7100, 16GB, Marble White


2599.99 Lei
 
2399.99 Lei
Comanda

Experienta perfecta a vizionarii din mers

Ecranul HD Super AMOLED de 5,5 inchi al lui GALAXY Note II ofera o mai mare claritate, iar proportia afisajului de 16:9 duce la perfectiune experienta vizionarilor. Designul inovator al lui GALAXY Note II include un ecran mai mare, mentinand totodata corpul subtire, potrivit pentru mana dvs.

 

 

Vizionare rapida
Navigati comod si rapid prin imagini fara a mai fi nevoit sa deschideti fi?ierele. Aplicatia Vizionare rapida va economiseste timpul, energia si simplifica gestionarea continutului multimedia.

Nota pop-up

 

Primiti indicatii, numere de telefon si alte informatii comod, in timpul unei conversatii telefonice, cu un dublu clic cu S Pen.

Comenzi rapide

 

Trimiterea unui e-mail, apelarea sau trimiterea unui mesaj text catre un prieten, imparta?irea informa?iilor despre locatia unei intalniri si atatea alte lucruri nu au fost niciodata mai simple. Este suficient sa scrieti comanda pe ecran.

Decupare usoara

 

Faceti clic. Trasati. Decupati. Trimiteti. Aceasta este tot ce trebuie facut pentru a include ceea ce doriti intr-un e-mail, pe messenger, S Note si Scrapbook.

Scriere de mana imbunatatita

 

Trimiteti notite scrise de mana prin e-mail. Cu ajutorul aplicatiei S Planner, puteti realiza notite sau mementouri scrise de mana pentru uzul dvs. Nu veti mai regreta niciodata agenda de buzunar.

Nota pe fotografie

 

Adaugati note personalizate, scrise de mana, pe spatele fotografiilor, pentru a captura momentul.

S Pen / S Note imbunatatite

 

Mai multe instrumente de scris si sabloane pentru a lua notite, pentru a corespunde mereu stilului dvs. creativ.

Tot ce este mai bun dintr-o performanta puternica

 

Proiectat cu un procesor Quad Core de 1,6 GHz si alimentat de o baterie de 3.100 mAh, telefonul va permite sa fiti linistit, lasand creativitatea dvs. sa zboare.

comanda acum

Acasa » Oferte » Telefoane Mobile » Telefon mobil Samsung Galaxy Note 2 N7100, 16GB, Marble White